Dine ord er veldig kraftfulle. Det du forteller deg selv blir din sannhet og har alt å si for din lykke i livet.

Når mine kunder kommer til meg legger jeg alltid merke til ordene de bruker, og de lærer fort hvilke ord de skal slette fra ”harddisken” og hvilke ord dem skal erstatte dem med.

Har du noen ganger tenk over hvilke ord du bruker?

Visste du at ordene dine har en enorm kraft?

 

Det du velger å si til deg selv mater du din underbevissthet med, og din underbevissthet er den dominerende delen av hjernen din og den tror på alt du forteller den.

Når du sier noe til deg selv så skaper det en følelse, og den følelsen handler du også ut fra, og det sår ingen tvil om at det er stor forskjell på handlinger du gjør med en positiv følelse i kroppen kontra en negativ følelse.

Jeg vil gi deg noen tips på vanlige ord jeg har erfart fra mine kunder:

 

  • Jeg skal PRØVE: Når du sier at du skal prøve så har du ikke bestemt deg og lagt sjela di i dette, du har allerede satt døra på gløtt til at dette ikke blir å fungereBESTEM deg for at dette skal du gjøre, dette skal du øve deg på til du får det til.Jeg bruker Pippi Langstrømpe sin fantastiske ord ” dette har jeg ikke gjort før, så det kan jeg helt sikkert”
  • Det er så VANSKELIG: Når du sier til deg selv at det er vanskelig, ja da blir det i allefall ikke lettere. Du setter det ubevisste sinnet i en ”ikke handlings” modus, den vil stoppe opp og mest sannsynlig ikke finne en løsning på utfordringen din.Det er UTFORDRENDE, om du heller bruker ordet utfordrende så setter du hjernen din i en løsningsmodus og den vil jobbe på lag med deg for å finne en løsning på utfordringen din.

 

  • Jeg er så SLITEN: Huff, jeg er så trøtt og sliten, kjenner du deg igjen? Ja da kan du kanskje tenke deg til hva jeg skal si til deg nå? Jo mer du forteller deg dette jo mer trøtt og sliten vil du bli.Om du da velger å snu fokuset og fortelle deg selv hvor flott du har det og fokusere på det gode og ikke gi det negative næring så vil du etter hvert merke at du blir mindre trøtt og sliten.

 

  • Jeg har IKKE TID: Vi alle har utdelt like mange timer i døgnet så dette er ingen unnskyldning. Det handler om hva du VELGER og PRIORITERER å bruke din tid på.Begynn å si at jeg VELGER å se på tv nå istedenfor å gå meg en tur.Jeg VELGER å ta oppvasken senere for nå vil jeg lese en bok.Dette skaper en helt annen følelse i kroppen og det viktigste er at du tar ansvar og setter ikke ditt liv ut til tilfeldighetene.For husk at til syvende og sist så er det dine valg og prioriteringer det handler om.

 

 

Om du nå fremover bevisst endrer på disse ordene så vil det etter hvert skape MAGI i hverdagen din.

 

Ja, du vil nok kjenne på at dette er utfordrende til å begynne med, men det vil bli lettere og lettere for hver gang du øver deg.

Husk som Pippi sa: Dette har jeg ikke gjort før, så det kan jeg helt sikkert!

 

Siden du leser bloggen min vil jeg gi deg lydfilen » Stopp negative tanker og bekymringer» helt gratis for nedlasting.

Klikk her for å motta lydfilen!

 

 

Beste hilsen

Livscoach May Kristin

 

 

Blogglistenhits

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Kommentarer