Om May Kristin

May Kristin(5)
oss

Takk for at du kom innom for å bli bedre kjent med meg!

Min livsoppgave er å hjelpe kvinner som sliter i livet, som ikke har det godt inni seg og med kroppen sin.

Mitt liv endret seg når jeg tok kontakt med min Livscoach og tok tak i mine utfordringer, noe jeg forteller deg om nedenfor her…

adult-1850268_1920

Kanskje kjenner du deg igjen i dette:

Du er lei av tankekaos? Du ønsker deg positive tanker og et positivt liv

Bekymrer du deg mye og kjenner at bekymringene vokser når du legger hodet på puta på kvelden? Tenk hvor godt å befriende det hadde vært å bli kvitt disse bekymringene og fått mer glede og lykke i hverdagen?

 Du er lei av å være trøtt, sliten og lite energi? Du ønsker  å kjenne deg våken og opplagt hele dagen slik at du kan gjøre det du vil? Slik at du kan våkne opp på morgenen og kjenne deg uthvilt og klar for en ny dag?

Du er lei av negativt selvsnakk om deg selv, du ønsker å være fornøyd akkurat slik du er og med det du ser i speilet. Du vil ha tro på deg selv!

Indre stress og uro gjorde at jeg ikke var i kontakt med meg selv, jeg levde ikke et liv jeg var lykkelig i, og jeg overså derfor signalene kroppen min gav meg.

Jeg var konstant trøtt og sliten. Hadde lite energi og hadde hodet fullt av tanker som kvernet og kvernet. Bekymringer ødela nattesøvnen min og jeg kunne ligge på timesvis å vri meg i sengen før jeg sovnet.

Jeg måtte faktisk møte veggen før jeg forstod at nok var nok, og tok tak i utfordringene mine. Vekk med elendig selvfølelse og selvtillit. Vekk med mine negative tanker som overbevisste meg om at jeg ikke kunne, ikke var god nok, pen nok eller at jeg ikke fortjente å få det bedre. Jeg oppdaget at jeg hadde et VALG!
Jeg begynte å interessere meg veldig for selvutvikling, kontaktet en coach og fikk hjelp. Endringene kom sakte men sikkert, aha opplevelsene kom på rekke og rad og livet mitt begynte å ta en ny positiv vending. Dette førte til at jeg ønsket å hjelpe andre med samme utfordringer i livet, og meldte meg på NLP coaching utdanning. Kort fortalt så vil jeg bare si, WOW! Fra å være full av smerter, lite energi, negative tanker, liten tro på meg selv-ja kunne ramset opp mye mye mer. Til å bli full av energi, livsglede, positiv, lattermild, ha tro på meg selv og følge mine drømmer og mål, og sist men ikke minst starte mitt eget foretak! Igjen WOW, jeg trenger vel egentlig ikke understreke at coaching er virkelig noe som fungerer, og endringer skjer lettere en du tror!

På grunn av min livshistorie og min livserfaring brenner jeg stort for å hjelpe andre mennesker. Jeg vet hvilket sterkt verktøy dette er, og jeg vet at DU sitter inne med mange ressurser du ikke er bevisst.

førog etter

Jeg opplevde å legge på meg 30 kg under graviditeten med min sønn, i mitt hode var jeg sikker på at kiloene ville «renne» av meg så snart gutten var født. Så feil kunne jeg ta! Det viste seg at den usunne maten og lite aktivitet hadde satt seg i kroppen. Kort fortalt så endte jeg opp som jojo slanker i 8 år! Tenk deg, 8 år av livet mitt gikk til å hate speilbildet mitt, aldri føle meg pen nok og jeg var så selvkritisk og mobbet meg selv.

En dag knakk jeg koden, jeg fant ut at jeg måtte jobbe helhetlig for å lykkes, for kiloene satt jo på grunn av mine vaner, og vanene sitter jo i hodet, så jeg jobbet med Mental Trening, kostholdet, bevegelsesglede og jammen meg tror du ikke det funket! Jeg gikk ned 30 kilo og mer enn det, og har holdt meg der siden, det er nå ca 9 år siden.

På grunn av dette,  jeg har prøvd ALT som er å prøve av slankepiller, kurer, helsekost og enedelig fant ut HVA og HVORDAN så hjelper jeg kvinner og menn med varig livsstilsendring.

Jeg har hjulpet 100-vis av fornøyde kvinner og menn!

 

Jeg har tro på deg, ser deg og følger deg hele veien.

La oss sammen skape et liv du ELSKER å leve.

Klem May Kristin

Facebook Comments