Vi damer løfter våre venninner opp, vi skryter av dem og støtter dem når de trenger det. Vi forteller dem hvor vakre og fantastiske de er, men hvorfor gjør vi ikke dette med oss selv? Hvorfor er det så vanskelig å si fine ting til oss selv?

Du ser deg selv i speilet og tenker at en ny slankekur må til, du vil ha bikinikroppen til sommeren. Du legger merke til cellulittene på rompa og lårene, du legger merke til magen som henger og er slapp, og den evige klage dansen om deg selv er i gang.

Du snakker deg selv ned, du rett og slett mobber deg selv.
Jeg vil spørre deg: Om du hadde en venninne boende hos deg som snakket til deg slik du snakker til deg selv, ville du fortsatt hatt henne boende hos deg?

Hva er årsaken til at vi slanker oss om og om igjen?
Hva er årsaken til at vi hele tiden jages av kroppspresset?

Hvorfor kan vi ikke være fornøyde med oss selv slik vi er?
Jeg sier ikke nå at du ikke skal gå ned i vekt om det er det du ønsker, men det å gjøre det på den riktige måten og for den riktige årsaken.

Grunnen til at vi slanker oss om og om igjen er fordi vi ofte hiver oss rundt på «quick fix» kurer og IKKE jobber med den mentale delen, for den er like, om ikke mer viktig enn selveste kosten.

Det handler om å ha et sunt og godt utgangspunkt, det å være glad i deg selv uavhengig av vekt og utseende.
Når du skal ned i vekt så tenk på den overflødige vekten som om at den er på besøk. Når du har besøk hjemme, hvordan behandler du dine gjester? Hyggelig, regner jeg med?
Akkurat, da skjønner du nok sikkert hvor jeg vil.

For å ta tak i helsa og vekta di så trenger du å jobbe helhetlig, for du vil ikke bli mer glad og fornøyd med deg selv på sikt om du ikke jobber mentalt i tillegg, da vil gleden av din vektreduksjon bli kortvarig, og sannsynligheten for at du går opp i vekt igjen er svært stor.

Dine vaner er det som har ført deg dit du er i dag, og disse vanene sitter i hodet ditt, derfor er det så viktig å endre på dine tanker om deg selv og vanene dine for at du skal lykkes med din livsstilsendring, for det er jo nettopp det det er, en livsstilsendring, for du vil vel ha et varig resultat?

Ned i vekt er ikke ensbetydende med at du blir lykkelig, den lykken må du skape inni deg, først da vil du kunne kjenne på den ekte lykken og gleden av å være deg!

Jeg har selv vært en jojo slanker i mange år, og har gått ned 30 kilo etter jeg knakk denne koden.

Vil du ha en varig livsstilsendring og kunne være glad i deg selv og stolt?
Vil du vite hva jeg har gjort og gjør som hjelper 100 vis av kvinner og menn med en varig livsstilsendring?

Klikk her!

Gode tanker fra
May Kristin Helse og Livsstilscoach

Blogglistenhits

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Kommentarer